+31 (0)43 204 1092
Alexander Battalaan 48, 6221 CE Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Meer doen met Online Communicatie

– Voor Overheidsinstellingen –

Het medialandschap is de laatste jaren sterk veranderd. Wellicht heb je zelf ook al ondervonden dat inzet van traditionele communicatie –en voorlichtingsmiddelen niet meer afdoende is. Het is al lang niet meer vanzelfsprekend dat hetgeen jij als gemeente aan informatieboodschappen zendt, ook daadwerkelijk door de burger ontvangen wordt. Tegelijkertijd zijn er door de komst van online communicatie allerlei nieuwe manieren bijgekomen om de burger wél te bereiken. Denk aan inzet van diverse social media, Facebook Advertising, Google Adwords en al wat meer… Buttonplay kan helpen!

Online Communicatie

Wil jij voor je overheidsinstelling ook weten hoe je meer kunt doen met online communicatie?

Neem contact op!

Buttonplay zet altijd in op een realistische strategie, waarbij we heel doelgericht te werk gaan.

  • Kennis van en ervaring op het gebied van overheidscommunicatie
  • Up to date kennis over online communicatie
  • De doelgroep (de burger!) centraal
  • Scherpe analyses en waar nodig een kritische blik
  • Focus op kansen en verbetering
  • Concrete vertaling in de praktijk

Lees meer over onze aanpak

Jeroen Huynen

 Marketing- en communicatiespecialist, gespecialiseerd in content: de juiste boodschap naar de juiste ontvanger.
jeroen@buttonplay.nl

Danielle Posthumus

Ervaren online communicatie-specialist. Van huis uit gezondheidswetenschapper met veel werkervaring in gemeenteland.
danielle@buttonplay.nl

Wist je dat 85% van de Nederlanders een smartphone heeft? Wat doe je hiermee in je overheidscommunicatie?

Werkwijze Online Communicatie voor Overheidsinstelingen

Bij Buttonplay hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van online communicatie en alle mogelijkheden die dit te bieden heeft én de nodige ervaring op het gebied van overheidscommunicatie. Graag bekijken we samen met jou wat de mogelijkheden zijn voor jouw gemeente om meer gebruik te maken van en/of meer resultaat te boeken met online communicatie!

Wat betreft het doorontwikkelen van online communicatie voor overheidsinstellingen hanteren wij geen vastomlijnde werkwijze. Wij bieden een breed scala aan diensten, variërend van deskundigheidsbevordering en consultancy tot de mogelijkheid een complete online strategie te laten ontwikkelen en eventueel ook uit te voeren. Al onze diensten kunnen we, afhankelijk van jouw vraag, al dan niet gecombineerd inzetten en op maat maken. Hieronder vind je een overzicht van hetgeen we kunnen bieden.

Quickscan

Als je wil weten welke kansen er jouw gemeente liggen, voor wat betreft online communicatie is de quickscan wellicht iets voor jou! Allereerst verkennen we samen de huidige inzet van digitale middelen door jouw gemeente. Welke digitale middelen en social media kanalen worden ingezet en met welk doel? Vervolgens maken wij een sterkte/ zwakte analyse van de deze middelen. En bekijken we ook welke mogelijkheden wij aanvullend op de reeds ingezette middelen zien. Onze bevindingen en kansen presenteren we in een rapport, dat we tijdens een adviesgesprek presenteren.

Consultancy

Wil je het grondig aanpakken? Dan is het wellicht goed om ervoor te kiezen een online strategie te laten ontwikkelen. Dit doen wij aan de hand van doelgroeponderzoek en interactieve workshops om persona’s, customer journeys en informatiebehoeftes vast te stellen. Op basis daarvan geven wij je gericht advies over inzet van contentvormen en communicatiekanalen. Ook voor wat betreft het optimaliseren van de interne organisatie om de online strategie ten uitvoer te brengen, kunnen wij adviseren.

Deskundigheidsbevordering

Wij geloven in toekomstbestendige oplossingen. Daarom dragen wij onze kennis en ervaring graag over! Zodat jullie hier (op termijn) zelfstandig mee aan de slag kunnen. In dit kader bieden wij trainingen op het gebied van het tot uitvoering brengen van de online strategie in de dagelijkse praktijk, social media en advertising en het analyseren en bijsturen van resultaten op basis van Google Analytics.

Jeroen Huynen

Online Marketeer

jeroen@buttonplay.nl
043-2041092
06-23617783
Op je mobiel? Stuur me een appje!

Vrijblijvende Kennismaking?

Of een vraag? Neem contact met ons op!

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu