+31 (0)43 204 1092
Alexander Battalaan 48, 6221 CE Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Online Marketing Strategie

– De solide basis voor optimaal rendement –

Heb je behoefte aan een (nieuwe) marketingstrategie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Buttonplay is gespecialiseerd in het ontwikkelen van marketingstrategieën: ideaal als je je bedrijf, product of dienst (opnieuw) in de markt wilt zetten. 

Online Marketing Strategie

Behoefte aan een (nieuwe) marketingstrategie? Bijvoorbeeld om je bedrijf, product of dienst (opnieuw) in de markt te zetten?

Neem contact op!

Een marketingstrategie van Buttonplay is resultaatgericht, direct implementeerbaar en toekomstbestendig. We geloven in duurzame oplossingen. We willen niet dat jij volledig overgeleverd bent aan de grillen van hypes en trends (maar maken er wel dankbaar gebruik van in de marketingmix op korte termijn). 

  • We willen jou en je organisatie écht leren kennen
  • We verdiepen ons in jouw branche en jouw klant
  • We gaan samen aan de slag: workshops & cocreatie
  • Scherpe analyses en waar nodig een kritische blik
  • Vernieuwende ideeën als aanvulling op bewezen succesformules
  • Strategie gebaseerd op harde data én onze feilloze intuïtie
  • Onze tarieven zijn transparant en fair

Lees meer over onze aanpak

Jeroen Huynen

 Marketing- en communicatiespecialist, gespecialiseerd in content: de juiste boodschap naar de juiste ontvanger.
jeroen@buttonplay.nl

Danielle Posthumus

Ervaren en doortastend online communicatie-specialist met een focus op strategie-ontwikkeling én implementatie.
danielle@buttonplay.nl

Je marketingstrategie is de solide basis onder al je marketinginspanningen. Essentieel voor optimaal rendement en de investering meer dan waard.

Maatwerk volgens een bewezen formule

Buttonplay heeft een geijkte formule voor het ontwikkelen van een marketingstrategie. Vast stramien, maar een invulling volledig voor jou op maat. In twee fases wordt het project doorlopen. In de eerste fase gaan we vooral samen aan de slag: in workshops zoomen we in op je organisatie en bovenal jouw klanten (denk aan persona workshops en customer journey workshops). In de tweede fase verwerken wij alle inzichten in een uitgewerkte marketingstrategie, klaar voor uitvoering.

Wat krijg je nu precies?

Los van de workshops, krijg je een volledig uitgewerkte marketingstrategie die aansluit bij jouw doelstellingen, en middelen. Ambitieus, maar wel realistisch en haalbaar. In een presentatie leggen we je na onze eerste uitwerking het concept voor. Naar aanleiding van jouw feedback, werken het plan vervolgens verder uit in een uitgebreid strategierapport. Dit rapport krijg je digitaal aangeleverd en vormt de blauwdruk voor al je marketing- en communicatie-inspanningen. 

Van strategie naar uitvoering

Natuurlijk kan Buttonplay je ook ondersteunen bij de uitvoering van de strategie. Denk bijvoorbeeld aan een van onze marketing diensten, of in samenwerking als marketingpartner. Maar, wat je zelf kunt doen, kun je natuurlijk zelf doen. En als je (een stuk van) de uitvoering bij een van onze collega's wil neerleggen, dan mag dat ook. Het is immers jouw plan. 

 

Jeroen Huynen

Online Marketeer

jeroen@buttonplay.nl
043-2041092
06-23617783
Op je mobiel? Stuur me een appje!

Vrijblijvende Kennismaking?

Of een vraag? Neem contact met ons op!

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu