+31 (0)43 204 1092
Alexander Battalaan 48, 6221 CE Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Marketing Partner

– Structureel samen aan de slag –

Ben je op zoek naar een vaste marketingpartner? Veel MKB'ers kiezen ervoor om niet zelf een marketingprofessional aan te nemen, maar expertise in te huren op het moment dat ze het nodig hebben. Een goed idee!

Zoek je een Marketing Partner?

 We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek. Samen kijken we wat jouw behoeftes zijn en welke oplossing wij kunnen bieden.

Plan een Intakegesprek

Met Buttonplay als marketingpartner, ben je verzekerd van alle belangrijke specialisaties onder één dak. Je krijgt een vast aanspreekpunt, die samen met jou de strategie en uitvoering bepaalt. Wij werken proactief, resultaatgericht, data driven, maar bovenal open, flexibel en vertrouwd. 

  • Één aanspreekpunt, meerdere specialisaties
  • Diverse samenwerkingsvormen mogelijk
  • Heldere afspraken en projectmanagement
  • Lean aanpak: Build, Measure, Learn
  • Jouw resultaat, is ons resultaat
  • Werken op locatie mogelijk
  • Heldere rapportages

Lees meer over onze aanpak

Jeroen Huynen

 Van de woorden: van zoekwoordenonderzoek tot het schrijven van krachtige SEO-teksten
jeroen@buttonplay.nl

Dennis van der Graaf

Ervaren SEO-expert, gespecialiseerd in onpage-optimalisatie, SEO-strategie en linkbuilding
dennis@buttonplay.nl

Wist je dat meer dan 50% van de zoekopdrachten op een mobiele telefoon wordt gedaan? Is jouw website daar klaar voor?

Werkwijze als Marketing Partner

Met Buttonplay als vast marketingbureau ga je een vruchtbaar partnership aan. Samen bepalen we doelstellingen en wij werken een resultaatgericht plan uit. Je krijgt een vast aanspreekpunt, je accountmanager. Bij hem of haar kun je terecht met al je vragen, en we komen regelmatig bij je langs (of jij bij ons, als je dat wilt). Dan spreken we alle ontwikkelingen door, evalueren we eerdere acties en bepalen we nieuwe actiepunten. 

Strategie én uitvoering

Buttonplay is gespecialiseerd in het ontwikkelen van volledige marketingstrategiën. Maar, we realiseren ons als geen ander dat jij bovenal snel de vruchten wil plukken van onze inspanningen. Daarom werken we als marketingpartner op basis van een hybride model:

Gedurende de eerste maanden van onze samenwerking, voert het ontwikkelen van een strategie de boventoon. Maar, vanaf dag 1 beginnen we ook met een stuk uitvoering. Denk aan het opzetten van campagnes. Zo leren we volgens de lean methode (build, measure, learn) en komen we snel tot (nieuwe) inzichten. Later verschuift de inhoud van het werk steeds meer naar de uitvoering van de strategie en kunnen we het gaspedaal verder indrukken.

Samenwerkingsvormen

In overleg bepalen we een samenwerkingsvorm die voor ons allebei hout snijdt. Zo kun je uren vooruit inkopen (strippenkaart), achteraf verrekenen, of werken we op basis van telkens nieuwe offertes. Steeds meer klanten kiezen ook voor een abonnementsvorm: tegen aantrekkelijke tarieven koop je dan een vast aantal uren per week of maand in. Ook mogelijk: tijdelijke detachering op parttime-basis. Oftewel: laten we samen kijken wat voor jou de beste oplossing is om jouw doelstellingen te realiseren!

 

 

Jeroen Huynen

Online Marketeer

jeroen@buttonplay.nl
043-2041092
06-23617783
Op je mobiel? Stuur me een appje!

Vrijblijvend Intakegesprek

Of een vraag? Neem contact met ons op!

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu