+31 (0)43 204 1092
Alexander Battalaan 48, 6221 CE Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Over Buttonplay

Buttonplay is een online marketingbureau gevestigd in Maastricht. Buttonplay is in 2009 opgericht door Jeroen Huynen. Na enkele jaren voornamelijk freelancewerk, is Buttonplay inmiddels uitgegroeid tot een bureau met klanten in het MKB (van eenmanszaak tot internationale spelers), overheid en onderwijs.

Buttonplay staat voor een no-nonsense aanpak. We zijn resultaatgericht en we stellen het belang van onze klant voorop. We bieden diverse samenwerkingsmogelijkheden: van eenmalige kleine campagne, tot een volwaardige marketingpartner.

Lees meer over onze aanpak

Om te kunnen beantwoorden aan de groeiende vraag zijn we de afgelopen jaren ook als bureau flink gegroeid. Deels vertrouwen we nog altijd op onze ‘flexibele schil’ van freelancers en specialistische bureaus, maar deels zijn we bezig steeds meer expertise en capaciteit in huis te halen. De vaste kern van Buttonplay bestaat uit de volgende op-en-top-professionals die u kunnen helpen met al uw marketingvraagstukken:

 

dennis-van-der-graaf

Dennis van der Graaf

Online marketing specialist

Dennis legt de focus vooral op optimalisatie van het rendement van uw online inspanningen. Hij analyseert waar bezoekers op websites vandaan komen, wat zij doen en vooral hoe uw organisatie hier maximaal rendement uit kan halen. Hij zorgt er voor dat uw website en sociale media optimaal worden ingezet zodat uw doelgroep uw organisatie online sneller en gemakkelijk kan bereiken én vaker bestellingen of reserveringen gaat plaatsen of contact met u gaat opnemen.
danielle-posthumus

Danielle Posthumus

Online communicatie specialist

Danielle is onze (online) communicatieadviseur met een focus op strategie-ontwikkeling én implementatie. Met haar scherp analytisch vermogen en doortastendheid weet ze snel de vinger op de zere plek te leggen en dit om te buigen naar kansen en nieuwe mogelijkheden. Daarbij verliest ze de organisatiedoelstellingen niet uit het oog en staan de behoeften van de eindgebruiker altijd centraal!
jeroen-huynen

Jeroen Huynen

Oprichter & Online-/contentmarketing specialist

Jeroen is een allround marketingspecialist met een sterke focus op content. Jeroen ontwikkelt marketingstrategieën en ondersteunt bij uitvoering en implementatie. Daarnaast treedt Jeroen regelmatig op als gastdocent en spreker om zijn kennis te delen.
brightlands-logo-grey-color
apg-logo-color
zuyd-logo-color
gemeente-maastricht-logo-color
livios-logo-color
open-universiteit-logo-color

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu