+31 (0)43 204 1092
Witmakersstraat 10, 6211 JB Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Quick Webscan

– Analyse van website en social media –

Vraag je je af of de website wel optimaal is afgestemd op de doelgroep? Zou je graag een second opinion van een expert hebben? Wil je  weten waarom de website minder goed gevonden wordt dan die van de directe concurrenten? Onze Quick Webscan geeft inzicht in de sterke- en verbeterpunten van de website.

Meer halen uit je website?

Doe onze Quick Webscan en ontdek waar de verbeterpunten liggen!

Vraag de Quickscan aan!

Buttonplay zet altijd in op een realistische strategie, waarbij we heel doelgericht te werk gaan.

  • Diepgaande kennis over de werking van websites
  • Vaststellen van knelpunten in de website mét statistieken
  • Bepaling online concurrentiepositie website
  • Ideaal voor webshops maar ook voor informatieve sites

Lees meer over onze aanpak

Jeroen Huynen

 Focus op de juiste content op een website en inzet social media
jeroen@buttonplay.nl

Dennis van der Graaf

Gaat voor pragmatische en bewezen oplossingen, oog voor details en statistieken
dennis@buttonplay.nl

Tijdens de Quick Webscan testen we de website op meer dan 100 technische en functionele elementen

Wat komt aan bod in de Quick Webscan?

Vindbaarheid website

Op basis van jouw doelstellingen (wie wil je online bereiken, wat is het gewenste resultaat, etc.) definiëren we de belangrijkste zoekwoorden die de doelgroep gebruikt om de website te vinden. Vervolgens brengen we in kaart hoe goed of slecht de website op deze zoekwoorden presteert: op welke positie vinden wij jouw website in bijv. Google terug en hoe sterk zijn de online concurrenten? Wij brengen vervolgens in kaart wat de oorzaken kunnen zijn van de lage ranking en hoe dit aangepast kan worden.

Bezoekersgedrag

Het gedrag van bezoekers aan een website kan nauwkeurig in kaart worden gebracht: hoe hebben zij de website gevonden, welke pagina's hebben zij bekeken, wanneer hebben ze de website verlaten, zijn het nieuwe of terugkerende bezoekers, tegen welke knelpunten zijn zij aangelopen? Door de statistieken van bezoekersgedrag te analyseren komen we veel te weten over de sterke aspecten én verbeterpunten van de website.

Voorbeeld webshop

Voor een webshop hebben wij een Quick Webscan uitgevoerd waaruit bleek dat het grootste gedeelte van de website prima functioneerde maar dat een groot gedeelte van de bezoekers afhaakte bij het plaatsen van bestellingen. Uit onze analyse bleek dat bezoekers door het ontbreken van bepaalde informatie gingen twijfelen tijdens het bestellen en daarom het bestelformulier niet volledig konden invullen. Na diverse aanpassingen aan het formulier nam het aantal bestellingen toe.

Toetsing aan belangrijke criteria

Wist je dat bezoekers aan de website in minder dan drie seconden beslissen of zij op jouw website zullen blijven? Besef je dat inmiddels meer dan 50% van de bezoekers websites bekijkt met een smartphone en dat jouw website hiervoor dus geoptimaliseerd moet zijn? Realiseer je je dat Google websites die niet goed beveiligd zijn maar wel formulieren gebruiken voor klantcontact lager op de zoekresultaten plaatst? Wij toetsen jouw website aan ruim 100 aspecten op technische, functionele en beveiligingstechnische aspecten en geven concrete verbetertips. 

Hoe gaat de Quick Webscan in zijn werk? 

Na de aanvraag nemen wij contact met jou op en bespreken onder andere de doelstellingen en ervaringen met de website. We plannen dan ook direct een afspraak in bij jou op locatie waarin wij onze bevindingen, tips en verbeterpunten komen presenteren. Het gehele traject duurt normaal gesproken 14 dagen. 

Dennis van der Graaf

Online Marketeer

dennis@buttonplay.nl
043-2041092
06-2375 8080
Op je mobiel? Stuur me een appje!

Quick Webscan Aanvragen?

Of heb je nog vragen over de Quick Webscan? Gebruik onderstaand formulier!

Menu