+31 (0)43 204 1092
Alexander Battalaan 48, 6221 CE Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Google Adwords

Buttonplay is uw beste keuze als Google Adwords bureau om uw campagnes voor u verzorgen. Met deskundig advies en uitvoering wordt optimaal resultaat uit uw marketingbudget gehaald. Buttonplay is gevestigd in Maastricht, Limburg, maar kan uw Google Adwords campagnes natuurlijk landelijk of zelfs internationaal beheren.

Wat is Google Adwords?

Met Google Adwords kunt u adverteren op de zoekresultatenpagina’s van Google. Uw advertenties worden enkel getoond aan mensen die hebben gezocht op zoektermen die u van tevoren heeft opgegeven, en u betaalt pas als er wordt geklikt op uw advertentie.

Google Adwords uitbesteden of zelf doen?

Natuurlijk kunt u ook er voor kiezen om zelf uw campagnes op te zetten en te beheren. Bedenk u wel dat Google Adwords een redelijk gecompliceerd product is, en om optimaal rendement uit uw campagne te halen zult u steeds moeten zorgen dat u alle mogelijkheden optimaal benut. Als u uw campagne uitbesteedt dan zorgt Buttonplay ervoor dat uw campagnes voortdurend worden geoptimaliseerd. Zo kunt u zich bezig houden met het runnen van uw zaak.

Bij Buttonplay kunt u rekenen op:

  • Transparante en aantrekkelijke tarieven.
  • Flexibiliteit: van vast maandabonnement tot eenmalige of periodieke werkzaamheden.
  • Proactieve benadering: als wij verbeterpunten zien, dan komen we daar zelf mee.
  • Uw campagnes worden altijd beheerd en geoptimaliseerd door iemand die beschikt over de Google Adwords Individual Qualification certificering.
  • Heldere rapportages van de resultaten.

Google Adwords: niet alleen méér bezoekers, maar betere bezoekers

Natuurlijk is het mooi als uw website meer bezoekers gaat trekken. Zeker voor websites die net gelanceerd zijn is Adwords een fantastische tool om uw bestaan snel wereldkundig te maken. Behalve het trekken van méér bezoekers is het echter ook belangrijk dat u zich met Adwords kunt richten op betere bezoekers. Daarmee bedoelen we bezoekers die écht geïnteresseerd zijn in uw product of dienst. Door te optimaliseren op conversies in plaats van op het aantal klikken kunt u zo uw Adwords budget zo goed mogelijk terugverdienen.

 

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu