+31 (0)43 204 1092
Alexander Battalaan 48, 6221 CE Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Online Marketing

Beginnen bij de basis: een heldere strategie

Wordt het Google Adwords of toch Facebook advertenties? Een nieuwe website of een app? Een gedegen strategie voor online marketing is de basis voor succes. Eerst gaan we daarom kijken naar wat uw doelstellingen zijn. We zorgen dat we u, uw branche én uw klanten goed leren kennen en we leren van de resultaten uit het verleden. Op basis hiervan ontwikkelen we een strategie op maat, waarbij we per instrument nauwkeurig beschrijven hoe het dient te worden ingezet.

Doelgericht: meer bereik, leads en klanten

Online marketing is geen kostenpost, maar een investering. En een investering wilt u natuurlijk terugverdienen. Wij vinden het daarom heel belangrijk om de volledige strategie en uitvoering van online marketing te richten op concrete resultaten. Dat kan betekenen dat we een bepaald bereik voor u gaan realiseren. Maar, liever nog, richten we ons op concrete KPI’s (key performance indicators) zoals nieuwe leads en natuurlijk nieuwe klanten.

Van strategie naar uitvoering

Een goede strategie voor online marketing is belangrijk, maar het succes zal afhangen van de daadwerkelijke uitvoering. Daarom gaan wij zo concreet mogelijk aan het werk en kunnen we snel aan de slag. De volgende expertise hebben wij zelf in huis:

Voor andere zaken werken wij samen met gerenommeerde partners, waarbij wij graag voor u de regie blijven voeren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Webdevelopment / webdesign
  • Grafisch ontwerp (web, print)
  • Fotografie / video
  • App ontwikkeling
  • CRM implementatie

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op!

Neem contact op

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu