+31 (0)43 204 1092
Witmakersstraat 10, 6211 JB Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Aan de slag met contentmarketing? Check de 5 uitgangspunten bij het creëren van sterke content!

Contentmarketing is een nieuwe manier van communiceren, die door steeds meer bedrijven en organisaties wordt ingezet. In basis gaat het bij contentmarketing erom de juiste informatie, via het juiste kanaal op het juiste moment, bij de juiste persoon te krijgen. Dit vraagt om gedegen kennis van je doelgroep (bij voorkeur geconcretiseerd in persona’s) en van de informatiebehoeften gekoppeld aan de

Lees verder

UBS Maastricht – Jeroen gaat back to (business) school!

De oplettende kijker heeft het waarschijnlijk al voorbij zien komen op social media: we gaan ons begeven op de opleidingenmarkt. Vanaf maart starten we onder vlag van UBS Maastricht met een reeks masterclasses, cursussen en zelfs een volwaardige Post HBO opleiding. Even tijd om uit te leggen hoe en wat!

Als (gast)docent ben ik (Jeroen) al jaren actief, voor onder andere

Lees verder

Wat is dat papa, een online marketeer? – De week van Jeroen

Verleden week was ik op kraamvisite bij goede vrienden. In het visite-boekje van Emma mochten alle gasten hun naam opschrijven en vertellen over hoe ze papa en mama kenden enzovoorts. Maar natuurlijk eerst even voorstellen. Naam? Jeroen. Beroep? Hmm. Moeilijker dan ik dacht. Freelancer? Ondernemer? Dat zegt ook weer niks. (letterlijk) Bij gebrek aan beter heb ik ‘online marketeer’ ingevuld.

Lees verder

Even Voorstellen … Danielle Posthumus

Oktober 2016. Op een ligbed aan het zwembad ergens in de zonovergoten Algarve, maak ik de balans op. Tevreden kijk ik terug op het afgelopen jaar, waarin ik de kans kreeg om als Communicatieadviseur Sociaal Domein aan de slag te gaan bij de Gemeente Maastricht. Wie had dat gedacht, toen ik eind 2011 besloot aan een carrière-switch te beginnen?!

Hoewel ik

Lees verder

Content marketing voor webshops, hoe pak je dat aan?

Een content marketingstrategie voor webshops moet zijn gericht op meer dan alleen traffic genereren (dat is vooral een SEO-doelstelling!), maar juist op het vergroten van de conversiekans. Hoe? Door mensen te helpen hun probleem op te lossen, hen het vertrouwen te geven dat jij de juiste partij bent en ze vervolgens te helpen het product te kiezen dat het beste

Lees verder

Buttonplay opent tweede locatie in Utrecht

Vanaf september 2016 heeft Buttonplay een nieuwe uitvalsbasis in Utrecht. Mooi centraal in het midden van het land, pal aan de A2, zetten we onze groei voort met een nieuw kantoor in de de SavannahTower, aan de Savannahweg 17 in Utrecht. De bezetting in het nieuwe kantoor zal afgewisseld worden met het hoofdkantoor, dat netjes in Maastricht blijft staan.
Een nieuw jasje

Lees verder

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu