+31 (0)43 204 1092
Witmakersstraat 10, 6211 JB Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Blog

Het laatste nieuws van het Buttonplayblog

UBS Maastricht – Jeroen gaat back to (business) school!

Business presentation on corporate meeting.

De oplettende kijker heeft het waarschijnlijk al voorbij zien komen op social media: we gaan ons begeven op de opleidingenmarkt. Vanaf maart starten we onder vlag van UBS Maastricht met een reeks masterclasses, cursussen en zelfs een volwaardige Post HBO opleiding. Even tijd om uit te leggen hoe en wat!

Als (gast)docent ben ik (Jeroen) al jaren actief, voor onder andere Zuyd Hogeschool, Fontys en Utrecht Business School. Daarnaast heb ik een volledige cursus zoekmachinemarketing geschreven voor NHA. Het is dus wel een veilige conclusie dat ik het leuk vind: kennis overdragen. Ik speelde al een paar jaar met het idee om opleidingen en trainingen ook zelfstandig aan te bieden en dat gaat dit jaar eindelijk gebeuren: vanaf maart start een mooie reeks opleidingen en trainingen die uniek zijn in Limburg!

De handen ineen met UBS

Waarom uniek? Voor het aanbieden van de opleidingen gaan we de samenwerking aan met UBS. Onder de naam UBS Maastricht gaan we (een deel van) het aanbod van UBS naar het zuiden halen. Zo kunnen we putten uit de ervaring op het vlak van didactiek én het docentennetwerk van een bewezen formule. De kwaliteit van de opleidingen moet hoog zijn, we richten ons met name op professionals die écht een verdiepingsslag in kennis en kunde willen maken. Als docent in Utrecht viel me telkens weer op dat er opvallend veel cursisten helemaal vanuit Roermond, Heerlen, Sittard en Maastricht helemaal naar Utrecht reizen voor een gedegen initiële, opleiding. Dat hoeft dus straks niet meer!

Opleidingsaanbod: nu en in de toekomst

Het aanbod zal zeker nog worden uitgebreid, maar we beginnen met marketing-gerelateerde opleidingen, waarbij ik ook zelf actief zal zijn als docent. Zo gaan we de eerste échte content marketing opleiding van Limburg aanbieden in de vorm van de Post HBO opleiding Contentstrategie & Inbound Marketing. Daarnaast worden er diverse kortere cursussen aangeboden, waaronder zoekmachinemarketing en Facebookmarketing. In de toekomst gaan we ook in andere vakgebieden aan de slag, waarbij je kunt denken aan HR (analytics), bedrijfskunde, business development en innovatie.

Interesse? Of meer weten over wat we precies gaan doen? Of zie je misschien zelfs samenwerkingsmogelijkheden? Bel of mail gerust even!

 

Share with friends   
Jeroen Huynen

Written by

Jeroen Huynen is eigenaar van Buttonplay en een ervaren marketingprofessional. Jeroen werkt als consultant voor diverse opdrachtgevers en is daarnaast veelgevraagd (gast)docent en spreker. Volg mij op Twitter: @jeroenhuynen

Comments 2

5 June 2019 Reply

Wow, superb weblog layout! How long have you ever been blogging for? you made blogging look easy. The total look of your web site is fantastic, as well as the content!

8 June 2019 Reply

I’d constantly want to be update on new blog posts on this web site, bookmarked! .

Leave a Reply

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu