+31 (0)43 204 1092
Witmakersstraat 10, 6211 JB Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Blog

Het laatste nieuws van het Buttonplayblog

Buttonplay opent tweede locatie in Utrecht

Savannahtower Buttonplay kantoor Utrecht

Vanaf september 2016 heeft Buttonplay een nieuwe uitvalsbasis in Utrecht. Mooi centraal in het midden van het land, pal aan de A2, zetten we onze groei voort met een nieuw kantoor in de de SavannahTower, aan de Savannahweg 17 in Utrecht. De bezetting in het nieuwe kantoor zal afgewisseld worden met het hoofdkantoor, dat netjes in Maastricht blijft staan.

Een nieuw jasje om verder in door te groeien

Buttonplay was de afgelopen jaren al regelmatig in het land voor bijvoorbeeld netwerken, klantenbezoek en events. Met het oog op strategische samenwerkingen met leuke bedrijven én het werven van nieuwe klanten, is er nu voor gekozen om structureel ‘dichter bij het vuur’ te gaan zitten. Simpel gezegd: we gaan het gemakkelijker maken om met u aan tafel te zitten zonder dat u helemaal naar Maastricht hoeft af te zakken, of wij onnodig veel tijd besteden aan planes, trains and automobiles.

Wat verandert er voor u?

Voor onze klanten en relaties in het Zuiden van het land verandert er eigenlijk niets. We blijven opereren vanuit Maastricht en zullen u ook in de toekomst blijven bedienen zoals u dat van ons gewend bent. De invulling in kantoor Utrecht zal voorlopig bestaan uit een aanwezigheid van enkele dagen per week. U bent van harte welkom voor een kop koffie en een goed gesprek!

Share with friends   
Jeroen Huynen

Written by

Jeroen Huynen is eigenaar van Buttonplay en een ervaren marketingprofessional. Jeroen werkt als consultant voor diverse opdrachtgevers en is daarnaast veelgevraagd (gast)docent en spreker. Volg mij op Twitter: @jeroenhuynen

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu