+31 (0)43 204 1092
Witmakersstraat 10, 6211 JB Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Blog

Het laatste nieuws van het Buttonplayblog

Website stevig vernieuwd

thee

De website van Buttonplay is flink vernieuwd. En dat werd tijd.

Ik ben een groot deel van mijn leven bezig met het adviseren van mijn klanten hoe ze hun marketing-instrumenten het beste kunnen inzetten. En dan realiseer je je op een dag dat je al een hele tijd je eigen adviezen niet aan het opvolgen bent.

De oude website van Buttonplay zal zijn vierde verjaardag al hebben gevierd. Ik wil niet eens nadenken over hoe lang dat is in Internetjaren. De layout oogde verouderd en de inhoud was deels achterhaald. Bloggen ben ik altijd blijven doen, maar eigenlijk alleen maar in de vorm van gastblogs. Op andere websites dus. De eigen Buttonplay.nl werd een ondergeschoven kindje en daar moest dringend verandering in komen.

Op de nieuwe website vindt u een -meer up to date- overzicht van wat Buttonplay doet. Bovendien hebben we een heel aantal referentie/portfolio toegevoegd, zodat u een idee krijgt voor wie we werken. Er is nog wat werk aan de winkel. De komende tijd worden nog meer diensten-pagina’s uitgewerkt en volgen er nog meer referenties. Maar het begin is er!

En ja, dit keer ga ik de website beter bijhouden. Beloofd!

Share with friends   
Jeroen Huynen

Written by

Jeroen Huynen is eigenaar van Buttonplay en een ervaren marketingprofessional. Jeroen werkt als consultant voor diverse opdrachtgevers en is daarnaast veelgevraagd (gast)docent en spreker. Volg mij op Twitter: @jeroenhuynen

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu