+31 (0)43 204 1092
Alexander Battalaan 48, 6221 CE Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Blog

Het laatste nieuws van het Buttonplayblog

Buttonplay sponsort Team Roadrunner (Amsterdam Dakar Challenge)

In februari 2013 doet Team Roadrunner mee met de Amsterdam-Dakar Challenge. Deze endurance-rally is geïnspireerd op de legendarische Paris-Dakar race. Qua omstandigheden doet Amsterdam-Dakar niet onder voor deze uitputtingsslag , maar er zijn twee belangrijke verschillen.

Het eerste verschil: alle teams bestaan uit amateurs, die geen beschikking hebben over dure rally-auto’s, grote budgetten en begeleidende helikopters. Sterker nog, de auto mag hoogstens ter waarde van € 500,00 zijn! Het tweede verschil: deze rally gaat niet om winnen, maar om zo veel mogelijk geld te verzamelen voor het goede doel!

Team Roadrunner verzamelt geld voor Stichting Kambengo, die zich in Gambia onder andere inzet tegen moeder- en kindsterfte. Buttonplay is trots om een steentje bij te dragen aan deze fantastische onderneming: de website van Team Roadrunner is volledig gesponsord door Buttonplay.

Share with friends   
Jeroen Huynen

Written by

Jeroen Huynen is eigenaar van Buttonplay en een ervaren marketingprofessional. Jeroen werkt als consultant voor diverse opdrachtgevers en is daarnaast veelgevraagd (gast)docent en spreker. Volg mij op Twitter: @jeroenhuynen

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu