+31 (0)43 204 1092
Alexander Battalaan 48, 6221 CE Maastricht | PageUp | Content Mapping Tool

Blog

Het laatste nieuws van het Buttonplayblog

Afgerond project: Infographic international collaboration (Open Universiteit)

Vers opgeleverd: een geanimeerde infographic voor de Open Universiteit. In de video wordt getoond hoe de Open Universiteit internationaal samenwerkt met organisaties en andere onderwijsinstellingen. Buttonplay vormde de schakel tussen opdrachtgever Open Universiteit en producent T36 Media uit Maastricht.

De Open Universiteit biedt academisch onderwijs dat gevolgd kan worden op afstand, in eigen tijd en tempo. Om dit onderwijs voortdurend te verbeteren wordt er steeds onderzoek gedaan naar de nieuwste en beste methodes. Dit gebeurt deels in samenwerking met (internationale) partners. In de infographic, bedoeld voor het web en voor conferenties, wordt helder uiteen gezet hoe dit in zijn werk gaat.

 

Productie infographic

Voor de Open Universiteit heeft Buttonplay de offerte opgevraagd en beoordeeld. Binnen de OU stemde Buttonplay vervolgens, uiteraard in overleg met T36 Media, de boodschap en het script af. Na enig bijschaven en het uitwerken en terugkoppelen van het storyboard kon de productie van start gaan. Dit alles heeft geleid tot een prachtige video, waarvoor T36 Media – en de partijen waarmee zij samenwerkten – uiteraard alle complimenten verdient. Buttonplay vormde “slechts” de schakel die er voor zorgde dat de beoogde boodschap van de Open Universiteit werd vertaald naar een sterke mediaproductie.

Share with friends   
Jeroen Huynen

Written by

Jeroen Huynen is eigenaar van Buttonplay en een ervaren marketingprofessional. Jeroen werkt als consultant voor diverse opdrachtgevers en is daarnaast veelgevraagd (gast)docent en spreker. Volg mij op Twitter: @jeroenhuynen

Download ons gratis whitepaper over hoe je met behulp van content mapping de basis legt voor je eigen contentstrategie!

Menu